Jan van Eechoudstraat 61, 5961CB, Horst
info@hvchorst.nl

Hypotheek en verzekeringscentrum Horst

Hypotheek - Verzekering - Financiele diensten

"met een oog voor de toekomst"

HYPOTHEEK

U heeft een huis gezien of bent voornemens naar een koophuis te gaan kijken. Dan is het belangrijk dat u zich eerst laat informeren wat u financiële mogelijkheden zijn.

VERZEKERING

Hoe is het geregeld als ik overlijd? Kan ik de studie van mijn kinderen wel betalen? Is er genoeg geld na mijn overlijden voor mijn nabestaanden?

FINANCIELE DIENSTEN

Zoals gezegd is elk mens uniek. Het is onze zorg dat u dat ook blijft. Dit gedeelte van de website informeert u over produkten die wij aanbieden.

HYPOTHEEK EN VERZEKERINGSCENTRUM HORST

Voor ons is een klant belangrijk.

Deze website biedt ons de kans met u in contact te komen.

De informatie die wij u hier bieden geeft een indruk wat wij kunnen betekenen. Wij beseffen echter heel goed dat elk mens uniek is. Wij hechten daarom ook veel waarde aan persoonlijk contact.

Door persoonlijk advies kunnen wij met een oog voor de toekomst aan uw persoonlijke wensen voldoen. Dit pakket is dan zeker geheel afgesteld op uw wensen. Op ozne website vindt u informatie over de produkten die wij aan u kunnen leveren. Heeft u voldoende informatie verzameld en bent u klaar voor ons persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wie wij zijn en wat u van ons mag verwachten staat in een document dat u kunt lezen met Adobe Reader dat vrij verkrijgbaar is. Het document vindt u onder de koppeling Dienstenwijzer. DIENSTENWIJZER
HVCHORST IS AANGESLOTEN BIJ

KiFiD

Kifid is het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. U kunt er als consument terecht wanneer u een financiële klacht heeft. Zij bemiddelen in geschillen met banken, verzekeraars, tussenpersonen en andere financiële dienstverleners.

BEZOEK KIFID
HVC HORST IS AANGESLOTEN BIJ

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.

BEZOEK AFM
HVCHORST IS AANGESLOTEN BIJ

BergOp

BergOp neemt het papier- en regelwerk uit handen wanneer

u dat wilt. Wanneer wenselijk kunnen wij per direct voor en met u aan de slag. Hierdoor krijgt u rust en tijd voor uzelf.BergOp neemt het papier- en regelwerk uit handen wanneer u dat wilt. Wanneer wenselijk kunnen wij per direct voor en met u aan de slag. Hierdoor krijgt u rust en tijd voor uzelf. BEZOEK BERGOP

Vraag ONLINE een offerte aan

U kunt van onderstaand formulier gebruik maken om contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of per post bereiken. Onze volledige adresgegevens zijn:   HVC Horst Postbus 6106 5960 AC Horst Telefoon 077 3970014 Mobiel 06 51356536 Mail info@hvchorst.nl